Betalen en retouren

Bij Juup is het mogelijk om op meerdere manieren te betalen. Daarnaast is het ook mogelijk om producten te retouren. Lees verder om meer te weten te komen.

 

Bestellen en betalen


Bestellen kan via de bestelmodule in de webshop. De betaling vindt direct bij de bestelling plaats en is mogelijk via iDeal, PayPal of Creditcard. U ontvangt van ons een geautomatiseerde bevestiging van uw bestelling per e-mail.

Verzending


De verzendtermijn voor standaardproducten bedraagt 3-4 werkdagen, voor ‘Jouw Juup’ producten die zijn samengesteld in de generator bedraagt de verzendtermijn 7 dagen.

Retouren


Indien u niet tevreden bent met het artikel, of het artikel is gedurende de transport beschadigd, kunt u het artikel retourneren. Dit kan tot uiterlijk 14 dagen na de datum dat uw bestelling is bevestigd. Samen met het product ontvangt u ook de nota en het retourformulier. Op het retourformulier wordt u verzocht de reden van retour aan te geven.


1. Artikel is beschadigd

Een beschadigd artikel kunt u per post aan ons terug sturen. Wij kunnen de retour alleen verwerken als er op het formulier duidelijk is aangegeven welke schade er aan het product is. In geval van schade sturen wij u zo snel mogelijk een nieuw product toe.


2. Artikel voldoet niet aan uw wens

Standaardartikelen die niet aan uw wens voldoen, kunt u het per post aan ons terug sturen. Bij gepersonaliseerde artikelen is retour niet mogelijk. Let wel op: het artikel dient ongebruikt in de originele verpakking retour gestuurd te worden, samen met het ingevulde retourformulier. Na ontvangst van het retourproduct zullen wij zo snel mogelijk uw betaling terug storten op uw rekening (binnen een maximale termijn van 30 dagen).