Juup is vakmanschap

Juup is een Amsterdams merk dat in 2015 is bedacht, opgericht. Alle producten zijn bedacht, ontwikkeld, geproduceerd en handgebonden door drukkerij Jubels te Amsterdam, waarvan de fundamenten al in 1902 zijn gelegd.


Producten van Juup worden op duurzame wijze, met behulp van duurzame producten, volledig in eigen huis geproduceerd. De noeste arbeid wordt door echte ouderwetsche ambachtslieden geleverd, die jarenlange ervaring hebben in het grafisch vak en een voorliefde voor alles dat met papier, drukken en binden te maken heeft.


Kwaliteit en echtheid

Producten van Juup worden gekenmerkt door het Niemant sonder Vyant’ stempel op de achterkaft van het notitieboek. Dit stempel staat, naast de echtheid en kwaliteit van het product, symbool voor het vakmanschap en de historie waaruit Juup is ontstaan.


In de winkel vind je standaardproducten, seizoen-gerelateerde producten, speciale edities en natuurlijk de generator. De ruime keuze uit frisse, vrolijke kleuren en daarnaast nog eens de mogelijkheid om verschillende elementen van je Juup zelf aan te passen, maakt Juup tot een uniek concept. Juup is er voor iedereen, maar door de verschillende personaliseerbare aspecten toch persoonlijk. Een product voor jou, door jou!