Juup voor bedrijven

Juup is er voor iedereen, dus ook voor bedrijven. Dit bijzondere, duurzame kwaliteitsproduct wordt in Amsterdam gemaakt en is een uniek cadeau voor uw medewerkers en/of zakenrelaties. Een mooi boekje dat zowel zakelijk als privé gebruikt kan worden, voor het organiseren van het dagelijks werk, leven, ideeën en gedachten.

 

Met wie doe ik zaken?

De productie van de Juup Notebooks vindt plaats bij Jubels in Amsterdam. Jubels, tevens de grondlegger van Juup, is van oorsprong een drukkerij en heeft zich door de jaren ontwikkeld tot een no-nonsense full marketing service provider. De productieomgeving van Juup biedt een breed scala aan mogelijkheden om het product te customizen in uw (huis)stijl. Hierover denken wij graag met u mee!

 

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in Juup voor bedrijven? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij maken graag eens een afspraak met u om de mogelijkheden verder toe te lichten!

Contactpersoon: Jeroe van Druenen 
Stuur ons een e-mail, klik hier!
Bellen mag natuurlijk ook: 020 408 07 08

 

In de winkel vind je standaardproducten, seizoen-gerelateerde producten, speciale edities en natuurlijk de generator. De ruime keuze uit frisse, vrolijke kleuren en daarnaast nog eens de mogelijkheid om verschillende elementen van je Juup zelf aan te passen, maakt Juup tot een uniek concept. Juup is er voor iedereen, maar door de verschillende personaliseerbare aspecten toch persoonlijk. Een product voor jou, door jou!